Butlletins 2a Avaluació

Perash

Butlletins 2a Avaluació

Benvolgudes famílies,

El proper divendres 19 de juny, es publicaran les notes del 3r trimestre i avaluació ordinària. Tots els pares, mares o tutors que teniu usuari i contrasenya per entrar a la plataforma del Gestib 2.0, podreu veure la informació a partir de les 12.00 hores.

Per a aquells pares, mares o tutors que no ho varen gestionar fa dos anys, haureu de seguir les següents instruccions per poder visualitzar les notes dels vostre/s fill/s:

  1. Heu de complimentar el pdf que diu: formulari sol·licitud comptes usuari Gestib, que està just davall d’aquesta informació.
  2. Heu de descarregar el document, complimentar-lo i enviar aquest formulari al e-mail secretaria@immaculadapm.com
  3. La Secretaria del centre, en rebre el vostre missatge, crearà l’usuari personalitzat i en breu rebreu un SMS al mòbil amb un enllaç que haureu d’activar , i elegir una contrasenya personalitzada. 
  4. Per resoldre qualsevol dubte, enviau un correu electrònic al e-mail abans indicat.

Us recomanam que ho gestioneu a partir d’ara.
Gràcies per la vostra participació.

L’Equip Directiu

_____________________________________________________________________________

Apreciadas familias:

El próximo viernes 19 de junio, se publicarán las notas del 3r trimestre y la evaluación ordinaria. Todos los padres, madres o tutores que tienen usuario y contraseña para entrar en  la plataforma del Gestib 2.0, podréis ver la información a partir de las 12.00 horas.

Para aquellos padres, madres o tutores que no la gestionaron hace dos años, deberéis seguir las siguientes instrucciones para poder visualizar las notas de vuestro/s hijo/s:

  1. Deberéis cumplimentar el pdf que dice: formulari sol·licitud comptes usuari Gestib, que está justo debajo de esta información.
  2. A continuación descargad el documento, rellenadlo y enviadlo al e-mail secretaria@immaculadapm.com
  3. La Secretaría del centro, al recibir vuestro mensaje, creará el usuario personalizado y en breve recibiréis un SMS en el móvil con un enlace que deberéis activar, y elegir una contraseña personalizada.
  4. Para resolver cualquier duda, enviad un correo electrónico al e-mail antes indicado.  

Os recomendamos que lo gestionéis a partir de ahora.
Gracias por vuestra participación.

El Equipo Directivo

Quant a l'autor

ash administrator

Deixeu una resposta